Bathmensekrant.nl is een uitgave van Artzet Media en heeft als doelstelling het dagelijks nieuws uit het verspreidingsgebied van de Bathmense Krant te brengen in de vorm van een online krant.

Zin om met Kerst 2019 in Laren mee te zingen in een Projectkoor?

LAREN – Kerst? Het is nog niet eens Pasen! Ja, toch hebt u het goed gelezen: men is al bezig met het Kerstconcert.In Laren altijd een zeer gewaardeerd evenement. Meestal verzorgd door één van de beide orkesten (Apollo of de LAV) en enkele van de koren (Ons Genoegen, de Lofstem, Deo Gratias of LaPoko). Met daarin soms solisten en ruimte voor samenzang.

Men wil het dit jaar eens over een ander boeg gooien en u kunt allemaal meedoen! Nou ja, allemaal: dan wordt het misschien wat vol. Maar u hoeft geen lid van een koor te zijn.

Net als een jaar of tien geleden wordt er een Projectkoor gevormd, dat de zang voor haar rekening neemt. Het orkestgedeelte wordt door Apollo ingevuld. De muzikale leiding is in de vertrouwde handen van Frank Sterenborg.

Nee, u kunt zich nog niet opgeven voor het koor, maar men wil u alvast de data doorgeven waarop geoefend zal worden en waarop het concert plaatsvindt.

Dan kunt u die meteen in uw agenda zetten.

Het oefenen is op drie zaterdagochtenden, namelijk 7, 14 en 21 december. Het concert is zondagavond 22 december. Precieze tijden en plaatsen hoort u later, als u zich heeft opgegeven. Na de zomer (augustus/september) zal er een oproep in de huis-aan-huis bladen komen te staan om u aan te melden voor het projectkoor.

De organisatie verheugt zich er al op en hoopt dat u dat ook zult doen! Noteert u de data?