Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Zondag 22 juli: Pannenkoekenrit

Nieuwe opzet: nu ook een kinderfietsroute!

LAREN – Na jarenlang op dezelfde locatie te zijn geweest verplaatst Toeristenbelang Laren het eindpunt van de rit dit jaar naar een plek dichter bij het dorp. De start en de terugkomst van de fiets- en autotocht op zondag 22 juli is deze keer bij Woestenenk aan de Marsmansteeg. Daar zullen op het erf dus nu de traditionele pannenkoeken worden gebakken.Naast de gebruikelijke fietstocht van ongeveer 40 km en autotocht van ongeveer 60 km zal er nu ook een korte fietstocht zijn van ongeveer 9 kilometer. Men hoopt hier veel gezinnen met jonge kinderen een leuke rit mee aan te bieden.

Tijdens deze tocht zullen er onderweg voor de kinderen diverse vragen te beantwoorden, raadsels op te lossen en/of opdrachtjes uit te voeren zijn waarmee een prijsje te verdienen is. Ook is er een leuke bekijkstop halverwege de tocht.

De start is vanaf Woestenenk, Marsmansteeg 2, 7245 WG Laren (Gld.) De vertrektijden zijn van 10.00 tot 13.00 uur. Deelname voor fietsers € 3,00 p.p. en voor auto’s € 6,00. Gratis voor basisschoolleerlingen. Parkeren wordt aangegeven.

Voor verdere informatie: Ida Bielderman, 0573 – 402288, www.toeristenbelanglaren.nl