Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Zondag 28 juni 2015: Pannenkoekenrit

Nieuw: met boerderij bezichtigen

LAREN – Toeristenbelang Laren organiseert dit jaar (voor de 48e keer!) haar populaire tochten door de mooie natuur van de Achterhoek  met, aansluitend, de mogelijkheid om pannenkoeken te eten.

Voor fietsers is er een route van ca. 30 k. en voor auto´s is de lengte ca. 60 km. Op de route komt u bij een vrij nieuwe boerderij met melkkoeien die bezichtigd kan worden. Dit is tevens de rustpauze waar u iets kunt drinken.

Ook op de route komt u bij een miniatuur boerderij. In het 60 m2 grote diorama staan ingerichte stallen met een melkrobot of carrouselstal en de nodige bijgebouwen met machines opgesteld. De machines zijn nagenoeg allemaal bestuurbaar. Ook zijn er enkele minutieus nagebouwde boerderijen, tot in de kleinste details gemaakt. Deze bezichtigingen zijn tijdens de rit gratis.

Aan het eind van de rit is er gelegenheid om smakelijke pannenkoeken te eten nabij een Saksische boerderij, opgeluisterd door vrolijke live muziek.

U kunt starten bij CR  Stegeman, Dorpsstraat in Laren. De vertrektijden zijn van 10.00 tot 13.00 uur. Deelname voor fietsers € 2,50 en voor auto’s € 5,-.

Voor meer informatie: Henk Meuleman, 0573 – 421297 of www.toeristenbelanglaren.nl