Bathmensekrant.nl is een uitgave van Artzet Media en heeft als doelstelling het dagelijks nieuws uit het verspreidingsgebied van de Bathmense Krant te brengen in de vorm van een online krant.

Zwemvierdaagse & Beachparty in Leussinkbad!

LAREN – Het zwemseizoen is volop aan de gang bij Leussinkbad! Het bad heeft al mooie drukbezochte zwemdagen gehad, de zwemlessen zijn in volle gang en de eerste activiteiten zitten er al op. De komende tijd komen er diverse activiteiten aan, zoals de zwemvierdaagse.Zwemvierdaagse 24 t/m 28 juni

De Larense zwemvierdaagse is voor alle leeftijden. Vijf dagen lang heerst er een gezellige feeststemming op het Leussinkbad. Deelnemers kunnen komen zwemmen van maandag 24 juni tot en met vrijdag 28 juni, tussen 18.00 en 20.00 uur. Je hebt dus één reservedag. Zwemmers starten op maandag of dinsdag en kunnen zich ter plekke inschrijven. Kinderen zwemmen 10 banen en volwassenen 20. Elke dag zijn er activiteiten binnen het jaarthema LeussinkBeach. Er wordt bijvoorbeeld geknutseld, wat dacht je van een schelpenketting? Verder is er op maandag een Voetvolley Clinic met de Witkampers, kun je op woensdag Timmeren met Houtdorp en is er donderdag een Beachvolleybal Clinic met Forza! Natuurlijk is er ook weer drie-in-de-pan op woensdag en bak je op vrijdag al altijd een broodje aan een stok. Als je op donderdag of vrijdag al je baantjes hebt afgestempeld, krijg je een medaille! Meer informatie vind je op leussinkbad.nl

 

Nog geen zwemdiploma? Dan is er de spettervierdaagse!

Ook kinderen zónder zwemdiploma kunnen meedoen! Elke dag zijn er onder begeleiding leuke spelletjes in het ondiepe bad. Papa of mama kan komen kijken óf ondertussen zelf even baantjes trekken in het diepe bad! Dus, voor alle kinderen die al in het ondiepe bad kunnen spelen: vier dagen feest in het ondiepe bad!

Ook deze deelnemers ontvangen een heuse medaille.

 

Doe jij ook mee?

Aanmelden kan maandag of dinsdag op het zwembad. Abonnementhouders betalen € 6,00 en de overige bezoekers € 10,00 voor de vier dagen samen. Deelnemers aan de Spettervierdaagse betalen € 4,00.

 

Houtdorp Laren

De aanmelding voor Houtdorp Laren is ondertussen in volle gang! Wil je ook nog meedoen aan dit huttenbouwfeest op donderdag 29 en vrijdag 30 augustus? Aanmelden kan nog tot en met 26 juni via www.leussinkbad.nl/houtdorp. Vol is vol!

 

Nieuw! Stormbaan en Beachparty op 13 juli

Op zaterdag 13 juli tovert Leussinkbad om tot LeussinkBeach! Van 12.30 tot 17.00 uur is er deze dag een geweldige stormbaan. Daag je vrienden, teamgenoten, buren of anderen uit om mee te doen en de snelste of origineelste te zijn!

Met een zomers muziekje erbij en lekker tussendoortje is er deze dag ook een grote Beachparty waar alle vriendengroepen, buurten, collega’s en iedereen welkom is. Tussen 16.30 en 18.30 is er eten verkrijgbaar. De Beachparty gaat door tot uiterlijk 22.00 uur.

 

Gezocht: hulp in het groenteam

Het Leussinkbad is schitterend gelegen in een groene omgeving. Een groep fantastische vrijwilligers zorgt er voor dat ook de tuin op het bad er erg mooi bij ligt. Deze gezellige tuinclub is vaak op maandagochtend aan de slag. Vind jij het ook leuk om in de tuin te helpen? Kom gerust eens een kijkje nemen. Informatie via info@leussinkbad.nl