Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Zwemvierdaagse & discozwemmen in Leussinkbad!

LAREN – Het vernieuwde Leussinkbad heeft een fantastische seizoenstart achter de rug. Al veel kinderen hebben de nieuwe glijbaan geprobeerd en afkoeling gezocht in het water en de mooie schaduwplekjes. Heerlijk met dit mooie weer. De komende tijd komen er diverse activiteiten aan, zoals de zwemvierdaagse van 25 t/m 29 juni!De Larense zwemvierdaagse is voor alle leeftijden! Vijf dagen lang heerst er een gezellige feeststemming op het Leussinkbad. Deelnemers kunnen komen zwemmen van maandag 25 juni tot en met vrijdag 29 juni, tussen 18.00 en 20.00 uur. Je hebt dus één reservedag. Zwemmers starten op maandag of dinsdag kunnen zich ter plekke inschrijven. Er kunnen verschillende afstanden worden gezwommen. Elke dag worden er activiteiten georganiseerd binnen het jaarthema Magie. Er wordt geknutseld, op woensdag is er drie-in-de-pan, buikschuiven, noem maar op! Op vrijdag kun je je eigen broodje bakken aan een stok. Als je op donderdag of vrijdag al je baantjes hebt afgestempeld, krijg je een medaille!

 

Voor de kleintjes is er de spettervierdaagse!

Ook de jongsten zónder zwemdiploma kunnen meedoen. Elke dag zijn er leuke spelletjes voor de kleintjes. Ook deze kleine deelnemers ontvangen een heuse medaille!

 

Doe jij ook mee?

Aanmelden kan maandag of dinsdag op het zwembad. Abonnementhouders betalen € 6,- en de overige bezoekers € 10,- voor de vier dagen samen. Deelnemers aan de spettervierdaagse betalen € 4,-.

 

Discozwemmen

Op vrijdag 15 juni en 6 juli kunnen grote kinderen komen discozwemmen! Van 19.00 tot 21.00 uur gaat de muziek op tien en is er een coole pool party. Bij minder mooi weer staat er een tent bij de lounge hoek.

Abonnementhouders betalen € 2,- entree en overige bezoekers € 4,-. Neem je je vrienden mee?

 

Houtdorp Laren

Er zijn nog een paar plekken voor Houtdorp Laren! Wil je ook nog meedoen aan dit huttenbouwfeest op donderdag 23 en vrijdag 24 augustus? Aanmelden kan via www.leussinkbad.nl/houtdorp. Vol is vol!

 

Wil je op de hoogte worden gehouden over deze activiteiten en ander nieuws? Schrijf je dan online in voor onze digitale nieuwsbrief.

 

Elke dag open! Ook voor koffie

Er kan in ieder geval elke dag gezwommen worden op het Leussinkbad. Op www.leussinkbad.nl en de Facebookpagina vind je de actuele openingstijden.

Geen zin om te zwemmen? Voor mensen die niet zwemmen maar wel graag koffie drinken op een mooie plek biedt het Leussinkbad een terraskaartje à € 3,- voor toegang én koffie. Zo kun je met eigen ogen zien hoe het zwembad nog mooier is geworden dankzij de bijdragen en inspanningen van vrijwilligers, donateurs en bedrijven. Welkom! (Foto: AIM foto.)