Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Asbestdaken te saneren?

Bel Unicom Saneringen bv

LETTELE – De Nederlandse overheid stopt voor dit jaar nog zo’n vijf miljoen euro in het subsidiepotje voor het saneren van asbestdaken. Dat komt bovenop de tien miljoen die er in zat, maar dat bedrag is al uitgegeven aan betreffende subsidieaanvragers. Om niemand teleur te stellen heeft het Ministerie van Infrastructuur en Milieu besloten er voor 2016 nog een schepje bovenop te doen, zodat de aanvrager niet nog extra lang moet wachten tot volgend jaar.Deze regeling moet mensen stimuleren om daadwerkelijk stappen te ondernemen voor de sanering want het lijkt nog ver weg maar de tijd schrijdt snel voort en vóór het jaar 2024 zullen asbestdaken in Nederland volledig tot de geschiedenis moeten behoren.

Nou gaat er meestal nogal wat aan vooraf bij de aanvrage van subsidie en moet er eerst een paar keer achter de oren worden gekrabd vanwege de vraag hoe één en ander moet worden uitgevoerd.

Eén goed bedoelde raad: ga er niet zelf mee aan het rommelen maar haal er een deskundige bij!

Unicom Saneringen bv in Lettele kan u met raad en daad bijstaan, u de weg wijzen, de sanering uitvoeren en tot een goed einde brengen zonder dat u zich daar zelf zorgen om hoeft te maken want het blijft (wat milieuregels betreft) een zeer nauwkeurig en secuur werk met heel veel regels waar men zich aan dient te houden. Unicom Saneringen bv is daarin gespecialiseerd, volledig gecertificeerd en met goed opgeleide mensen in dienst.

Voor adresgegevens e.d.: zie de advertentie elders in deze krant.