Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Autocrossteam Welgraven hoopvol op weg naar

Nederlands kampioenschap autocross 2016

Voorbereidingen afgesloten
Voorbereidingen afgesloten

LETTELE – Na een winter van voorbereidingen, met deels nieuw materiaal, moet het vanaf 28 mei gaan gebeuren tijdens de start van het Nederlands kampioenschap autocross in het Overijsselse Albergen voor autocrossteam Welgraven.

Het team, met Wesley Welgraven als coureur, hoopt met de aanschaf van een nieuw Opel-motorblok alsmede een volledige gereviseerde versnellingsbak, met name geïnvesteerd te hebben in betrouwbaarheid. Hoewel de eerste testwedstrijden deze hoop vooralsnog niet bevestigden, is er toch veel vertrouwen in een goede afloop.

Manches uitrijden en daarmee kwalificeren voor de finales gedurende de zes wedstrijden in 2016 van het Eurol-VEKA Nederlands kampioenschap autocross zijn het voornaamste doel. De mooie vijfde plaats bij het NK in Haarle 2015 smaken duidelijk naar meer en met vijfde plaatsen in de dagklassementen is een top-10 positie in de eindrangschikking zeer wel mogelijk. Of het reëel is, zal de nabije toekomst uitwijzen, het team gaat er voor!

Autocrossteam Welgraven is haar sponsoren en leden van de Club van 50 dankbaar voor de financiële steun en hoopt het vertrouwen niet te beschamen.