Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

“De sökken d’r in”

Tweeëndertigste keer Lettelse revue!

LETTELE – Met gepaste trots presenteert de Lettelse revue, voor de 32e achtereenvolgende keer de revue, ditmaal met de titel “De sökken d’r in.”Tweeëndertigste keer Lettelse revueVanzelfsprekend heeft men goed in de Sallandse woordenboeken nagekeken hoe je dit schrijft. Nou, zo dus!

Data voor de revue: 15, 16, 22, 23, 29 en 30 januari. Als altijd bij Café Spikker in Lettele. Aanvang stipt om 20.00 uur.

U vraagt zich af of de titel de lading dekt? Men denkt dat dit zo is, althans gedeeltelijk. En natuurlijk moet je alles ruim zien en creatief denken. Dus past de titel perfect bij de 32e revue.

Het oefenen gaat gestaag door. Zo is er onlangs zelfs een hele zaterdag met een heuse regisseur geboetseerd en gebeiteld aan de stukken. Daar knappen de stukken van op en de spelers zelf trouwens ook Want iedereen was enthousiast.

Op het moment dat u dit leest is de kaartverkoop gestart en wel vanaf zaterdag 12 december. Het slechte nieuws is, dat de helft van de kaarten al verkocht zijn. Het goede nieuws daarentegen is dat nog bijna de helft van de kaarten (circa 500!) beschikbaar is voor de liefhebber. En dat zijn er velen zo weet men uit ervaring. Dus wees er snel bij, want met gaat er wederom van uit dat alle zes de voorstellingen in januari stijf uitverkocht zullen zijn!

Kaarten kosten € 6,- per stuk. Kaarverkoop bij Fa. Roesink aan de Bathmenseweg in Lettele.

De toegangskaart die u koopt is opnieuw een sieraad en een hebbedingetje, want deze is speciaal weer voor de revue ontworpen door Marjet Boksebeld.

De revue gaat met het digitale tijdperk mee, dus wordt dit jaar voor het eerst de mogelijkheid geboden om ook digitaal kaarten te bestellen en te betalen. U leest er meer over in dit bericht

 

Regels voor de verkoop

– Zowel in de winkel als via internet kunnen er per persoon maximaal 10 kaarten gehaald of besteld worden. Op de website komt een vermelding dat een bestelling van meer dan 10 kaarten niet in behandeling wordt genomen.

– Fa. Roesink rekent verzendkosten van 1,99 euro als klanten de kaartjes opgestuurd willen krijgen. Dit bericht komt automatisch bij de betaling (via iDeal) in beeld.

– Klanten die via internet kaarten bestellen, hebben twee dagen de tijd om vervolgens de bestelde kaarten af te halen.

– De kaarten worden verkocht via de website www.binnenenbuitenspeelgoed.nl

– Telefonisch bestellen van kaarten bij Fa. Roesink of via de organisatie van de Lettelse revue is niet mogelijk.

Wees er snel bij, want vorig jaar waren vier van de zes voorstellingen heel snel uitverkocht!

Kijk ook op de website www.revue-lettele.nl om in de stemming te komen!

En ondertussen gaat men onverdroten voort met de voorbereidingen op wederom een spetterende revue.