Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Derde helft voetbalwedstrijd belangrijke aangelegenheid!

LETTELE – De eerste en tweede helft van een (amateur-)voetbalwedstrijd zijn voor eigen supporters altijd bijzonder spannend, hoe hoog of laag het spelniveau dan ook is. Maar daarna komt de ‘derde helft’ en die is bijzonder belangrijk: er wordt nagepraat over de wedstrijd, wie wát fout deed, blunders van de keeper, een scheidsrechter die niet deugde, enz.Maar naarmate de tijd verstrijkt glijdt het onderwerp ‘voetbal’ langzaam weg en komt men in de relaxstand! Dan wordt het pas echt gezellig! Dat ervaart ook Alfons Spikker van het gelijknamige café, die de trouwe aanhang en spelers van de plaatselijke voetbalclub, maar ook de gastspelers na de wedstrijd met plezier ontvangt en bij wie de sfeer altijd goed is.

En hij gaat het nog eens extra gezellig maken door elke eerste en derde zondag van de maand van 16.00 tot 17.00 uur een Happy Hour in te stellen met live muziek of een dj.

Op zondag 2 oktober komt ABS Bathmen voetballen tegen Lettele en ook de Bathmense spelers met hun aanhang worden dan van harte welkom geheten bij Spikker!