Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Drieëndertigste keer

Lettelse revue: ☺#Noeazinan!

drieendertigste-keer-lettelse-revue

LETTELE – De kaartverkoop van de 33e Lettelse revue, wereldberoemd in Lettele, Salland en omstreken, start op zaterdagmorgen 17 december vanaf 10.00 uur bij Firma Roesink/Kies-je-kado.nl aan de Bathmenseweg te Lettele. En natuurlijk daarna tijdens de reguliere openingsuren.

Vanaf maandag 19 december gaat de internetverkoop van start op www.binnenenbuitenspeelgoed.nl

Ook dit jaar kost een kaartje het belachelijk lage bedrag van zes euro! Voor zowel de kaartverkoop aan de toonbank als ook de internetverkoop geldt de regel maximaal 10 kaarten per persoon. Er kan digitaal betaald worden en er kunnen kaarten gereserveerd worden. Er is een mogelijkheid om kaartjes op te laten sturen, dit kost 2 euro extra. Kaarten die gereserveerd zijn (nog niet betaald) moeten binnen twee dagen afgehaald zijn, anders gaan ze weer in de verkoop. Klinkt streng maar is tegelijkertijd ook logisch gezien de snelheid waarmee de kaarten de deur uitvliegen!

Telefonisch bestellen van kaarten bij Fa. Roesink of via de organisatie van de Lettelse revue is niet mogelijk.

Wees er snel bij, want vorig jaar waren vier van de zes voorstellingen heel snel uitverkocht!

Tot slot nog de data van de revue avonden: de eerste uitvoering is op vrijdag 27 januari. Vervolgens zaterdag 28 januari, vrijdag 3 februari, zaterdag 4 februari, vrijdag 10 februari en de laatste avond is op zaterdag 11 februari. En zoals altijd bij Café Spikker stipt om 20.00 uur.

En ondertussen gaan de spelers en alle betrokkenen onverdroten voort met de voorbereidingen op wederom een spetterende revue. ☺#Noeazinan!

Zie ook: www.revue-lettele.nl