Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Eenendertigste keer

Lettelse revue

Nog beperkt kaarten beschikbaar

LETTELE – Er zijn nog circa 100 kaarten voor de eerste uitvoering op vrijdag 23 januari, dus wees er snel bij. De uitvoeringen op de vijf andere avonden zijn zo goed als uitverkocht. Drie avonden zijn zelfs “kats” uitverkocht. (Kats = Lettels dialect voor geheel en al.)

De kaartverkoop voor de Lettelse revue loopt dus als een trein. Als u -net als ongeveer 1.500 mensen- dit niet wilt missen, spring dan in de auto, stap op de fiets of doe je wandelschoenen aan en reis af naar het wonderschone Lettele om kaarten te bemachtigen. Tja, met de trein is helaas niet mogelijk. Wel heeft de voetbalvereniging een T(er)reincommissie, maar er liggen nog steeds geen rails. In Bathmen kun je niet uitstappen. Laat staan in Heeten, daar hebben ze – dit geheel terzijde- nog niet eens een verwarmd zwembad!

En heeft u ook niet het goede voornemen gemaakt om in 2015 meer te bewegen? Nou dan! Een wandel- of fietstocht naar Lettele is de moeite waard, van welke kant u het dorp ook benadert: over de Lettelse Enk vanuit Deventer, langs de Oude Molen vanuit Bathmen/Holten, over de Hooge Wegen vanuit Raalte of langs de Oostermaet vanuit Okkenbroek. Kortom: er zijn meerdere mooie wegen die naar Lettele leiden.

Zo, hiermee is, naast promotie voor de Lettelse revue, Lettele als toeristische bezienswaardigheid ook weer eens op de kaart gezet.

Terug naar de revue: er zijn dus nog maar beperkt kaarten. En dan alleen nog voor de allereerste avond. Voor de première op vrijdag 23 januari zijn nog ongeveer honderd kaarten beschikbaar. Dus deze avond kan vooral aantrekkelijk zijn om met een grote groep eens een avond iets geheel anders te doen. Dat kan met een vereniging, een personeelsvereniging van een bedrijf of instelling. Ook als teambuilding voor gemeenteraad, politieke partij of college van B & W is het “ondergaan” van de Lettelse revue een prachtige start van het nieuwe jaar! U leert er bovendien veel van. Zie het ook als een soort inburgering in Lettele, ken je buitengebied! Om die reden is burgemeester Andries Heidema jaarlijks een zeer gewaardeerde gast!

Kortom: de Lettelse revue: een cultureel, educatief, informatief maar bovenal een bijzonder ontspannend avontuur. En dat mag je elk jaar niet missen!

 

Uitvoeringen en nog beschikbare kaarten

Nog circa 100 kaarten voor vrijdag 23 januari. Zoals altijd bij Café Spikker en het doek gaat stipt open om 20.00 uur. Zaal open vanaf 19.15 uur.

Kaarten kosten € 6,- per stuk en zijn alleen verkrijgbaar bij Fa. Roesink aan de Bathmenseweg 22 in Lettele. Telefonisch reserveren bij Firma Roesink of bij de organisatie van de revue is niet mogelijk. Om alvast in de stemming te komen is een bezoekje aan de website zeker aan te bevelen: www.revue-lettele.nl

Mocht u onverhoopt niet kunnen komen of wilt u er nog een kaartje bij, terwijl uw avond al is uitverkocht, dan kunt u een berichtje plaatsen in het gastenboek van de website.