Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Elfde religieuze markt en iconententoonstelling te Lettele

LETTELE – Tijdens de Lettelse Kermis wordt in de H. Nicolaaskerk in Lettele van 13.00 uur tot 16.00 uur een religieuze markt gehouden op zaterdag 5 en zondag 6 augustus.De elfde religieuze markt, waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan de kerk in Lettele, wordt door de Stichting Vrienden van de Heilige Nicolaas te Lettele georganiseerd.

Op deze markt worden allerlei (tweedehands) religieuze artikelen, zoals kruisbeelden, beeldjes, kerkboeken, bidprentjes, wijwaterbakjes enz. te koop aangeboden.

Tijdens de markt is er een iconententoonstelling en kunt u een iconenschilder aan het werk zien. Ook zijn er iconen te koop. Nieuw dit jaar is de komst van een reparateur van religieuze beelden.

Al met al een mooie gelegenheid om de fraaie kerk van Lettele te komen bekijken en gezellig een kopje koffie te komen drinken. www.vriendenvandenicolaas.nl

 

Oproep

Hebt u religieuze artikelen die u niet meer gebruikt, dan komen leden van de stichting die graag bij u ophalen. Neem daarvoor contact op met een van de volgende personen: Ben van Oldeniel (tel. 551340), Bathmenseweg 19 te Lettele of Victor Munster (tel. 06-25067603), Oerdijk 186 te Lettele. U mag ze natuurlijk ook brengen.