Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Geslaagd Pater Jan Brinkhof Concert

Lettele – “Lets Swing again! Dit was het motto van ons “PJB” concert dat we hebben gegeven op zondag 4 juni op het zon overgoten terras van restaurant Bras-Koer in Lettele. We waren erg blij met het mooie weer, het grote aantal bezoekers en de gastvrijheid van restaurant Bras-Koer” aldus Willem Poterman namens de organisatie.

Missie Pater Jan Brinkhof
Poterman: “Behalve dat het More Music Orkest het publiek telkens weer wil verwennen met bekende hits uit het verleden is het PJB concert voor ons een traditie met een doel – het “ophalen” van geld voor de projecten die Pater Jan Brinkhof al 37 jaar lang uitvoert in de buitenwijken van Lima (Peru). In zijn meest recente brief aan het More Music Orkest liet hij weten dat er nog steeds veel werk te doen is, niet zozeer honger bestrijden zoals vroeger maar wel de mensen helpen op het gebied van emancipatie, opvoeding, het tegengaan van geweld en het ondersteunen van de allerarmsten in Lima, zoals bijvoorbeeld het samen aanleggen van een fatsoenlijke infrastructuur in de wijk (foto).
Wij bedanken de bezoekers van ons ‘PJB Concert 2023’ heel hartelijk voor de gulle gaven tijdens de inzameling op 4 juni. De ‘collecte-koffiepot’ die we traditioneel laten rondgaan bevatte maar liefst
€ 650,- Hiermee kan Pater Jan Brinkhof weer mensen helpen.”