Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Holvo Paasshow

LETTELE – Tijdens de Paasshow van Holvo vindt u een uitgebreid programma tractoren, landbouw- en tuin- en parkmachines. U kunt kennis maken met de nieuwe Valtra A4 tractor. Deze is voor het eerst in oost Nederland te zien en te proberen. Het is een echte boerderij tractor van 75 tot 130 pk.In de grote series van Valtra is nu een Valtra Smart Touch armleuning verkrijgbaar. Deze innovatieve uitvinding is erg prettig in gebruik, waardoor het scherm makkelijker te bedienen is dan uw smartphone.

Op gebied van landbouwmachines zijn er diverse machines te zien. Kuhn heeft een aantal nieuwe machines aan hun productprogramma toegevoegd die tijdens de show te bezichtigen zijn. Zoals de Kuhn FBP 3125 ronde balen perswikkelcombinaties zijn nu verkrijgbaar met foliebinding. Het voordeel ervan is dat de baal geen net meer heeft, betere conservering en één afvalproduct.

Stiga heeft nu een nieuwe lijn accumachines van 24, 48 of 80 volt, waarbij een accu is te gebruiken voor grasmaaier, houtzagen, bladblazer en heggenscharen. Zo kunt u aan het werk zonder lawaai. Bijvoorbeeld de nieuwe Stiga Mulch loopmaaier met een accu van 80 volt, stil, zuinig en krachtig! Ook is er een nieuwe lijn maairobots vanaf € 899,-. Tijdens de show worden verschillende technieken gedemonstreerd voor onkruidbestrijding op de straat, zoals een krachtige Echo bosmaaier met draadborstels, Limpar onkruidborstels en warmwater onkruidverdelging.

In de winkel vindt u tijdens de show vele speciale showaanbiedingen. Er is een groot aanbod gebruikte machines voor concurrerende prijzen. Kortom: er zijn veel nieuwe en interessante dingen te zien tijdens deze Paasshow. U bent dan ook van harte welkom.

– Vrijdag 30 maart van 13.00 – 22.00 uur.

– Zaterdag 31 maart van 10.00 – 16.00 uur.

Maandag Tweede Paasdag, 2 april van 10.00 – 17.00 uur

U vindt Holvo aan de Bathmenseweg 23b in Lettele. Tel. 0570 – 551586, zie www.holvo.nl