Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Huldiging Carlijn Achtereekte in Lettele

LETTELE – In Lettele staat men ‘Achtereekte’, haar Olympische kampioen. Er is een grootse huldiging in voorbereiding die, in overleg met de gemeente Deventer, gaat plaatsvinden in Lettele op zondag 4 maart 2018 in en om Kulturhus De Spil. Tijdstip volgt!Voor de organisatie van de huldiging is een commissie opgericht. Deze groep neemt het voortouw, stemt af met het dorp, de gemeente en met Carlijn en haar familie.

U kunt de voortgang volgen via www.lettele.nl en de commissie blijft persberichten versturen. De commissie is bereikbaar via: huldiging@lettele.nl

 

Carlijn en Lettele

Lettele is een klein Sallands plattelandsdorp in de gemeente Deventer. In en om Lettele wonen bijna 1200 mensen. In de kern bevinden zich de kerk, winkels, horeca, kleine woonwijkjes en een basisschool. Dat vormt samen een kern waar pit in zit: 43 organisaties en honderden vrijwilligers zorgen voor activiteiten en zorgen voor elkaar. In deze setting is Carlijn opgegroeid, heeft ze geleerd, gesport en vriendinnen gemaakt. Sinds de start van haar schaatscarrière staat Lettele ‘Achtereekte’. Men is ongelooflijk trots op ‘haar’ Olympische kampioen.