Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Kulturhus De Spil en

www.kies-je-sinterklaaskado.nl zijn moderne vorm van sponsoring overeengekomen

Nieuwe vorm van sponsoring in Lettele

LETTELE – Als een Lettelenaar een succesvolle introductie voor ‘www.kies-je-sinterklaaskado.nl’ regelt, ontvangt het Kulturhus De Spil 10% van de daaruit voortvloeiende omzet: “met één introductie: twee vliegen in één klap”! Het enige wat de inwoner van Lettele hoeft te doen is Erwin Kleine Koerkamp, 0570 551265 te bellen.

Erwin zal een aantal vragen stellen om vast te stellen of de introductie succesvol kan zijn. www.kies-je-sinterklaaskado.nl regelt alles om het sinterklaascadeau heen voor bedrijven en organisaties en zorgt ervoor dat het kind het cadeau krijgt dat de ouders graag willen.

Kulturhus De Spil heeft ambitieuze plannen om een modern Kulturhus te realiseren met acht nieuwe kleedkamers. Een Lettelenaar die een succesvolle introductie verzorgt, maakt het realiseren van de huiskamer van Lettele beter mogelijk en vergroot het economisch draagvlak van het dorp Lettele. Deze ambassadeur helpt de leefbaarheid van Lettele in stand te houden

Als de introductie bij een organisatie is waar zelf gewerkt wordt, wordt ook de kwaliteit van het cadeau dat het kind krijgt beter. Er is met deze vorm van sponsoring dus sprake van een win-win-win situatie.

De ondernemers van Lettele worden uitgenodigd om ook deze vorm van sponsoren te omarmen.