Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Lettele in de startblokken voor Oostermaetloop

LETTELE – Op zaterdag 30 november is Lettele het centrum van hardlopend Salland. De Oostermaetloop kent vier afstanden, 1, 2, 5 en 10 kilometer, en is één van de tien wintercrosslopen van het Sallands Cross Circuit. Ook dit jaar geven de Pieten het startschot aan de honderden hardloopliefhebbers.

Taart en pepernoten

Bij de Oostermaetloop gaat het vooral om gezelligheid en plezier. Je kunt individueel of in teamverband genieten van de loopsport. Voor de beste Lettelse dame en heer, die op het moment in Lettele wonen, staat taarten klaar. Vandaar de oproep aan dorpsgenoten zich massaal in te schrijven voor de Oostermaetloop. Ook de jonge lopers gaan niet met lege handen naar huis. Sinterklaas heeft een paar Pieten naar Lettele gestuurd om te assisteren bij de Oostermaetloop. Ze nemen extra veel pepernoten mee voor de kinderen. Doe daarom mee!Laat zien wat je kunt!

 

Schrijf je in

Iedereen kan mee doen aan de 5 of 10 kilometerloop! Individueel of samen met een team. Voor kinderen tot 9 jaar is er een speciaal parcours van één kilometer. Jeugd tot 15 jaar kan meedoen aan de 2 kilometerloop. De starttijden en het inschrijfgeld vind je op www.sallandscrosscircuit.nl Inschrijven kan tot en met 29 november op www.mijninschrijving.nl of op de dag zelf bij Kulturhus de Spil.

Meer informatie op www.facebook.com/oostermaetloop.

oostermaetloop@hotmail.com