Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Lettele weer in de startblokken voor Oostermaetloop


LETTELE – Op zaterdag 4 december is Lettele weer het centrum van hardlopend Salland. De Oostermaetloop kent vier afstanden: 1, 2, 5 en 10 kilometer en is één van de tien wintercrosslopen van het Sallands Cross Circuit. Ook dit jaar geven de pieten het startschot aan de honderden hardloopliefhebbers.

Het prachtige parcours
Dit jaar is het parcours weer geweldig. De Oostermaet heeft mooie laantjes en rododendron struiken die geweldig uitkomen als de zon erop schijnt. Zowel de 5 en de 10 km laten deze pracht goed zien van het Oostermaet.
Bij de Oostermaetloop gaat het vooral om gezelligheid en plezier. Sinterklaas heeft een paar Pieten naar Lettele gestuurd om te assisteren bij de Oostermaetloop. Ze nemen extra veel pepernoten mee voor de kinderen. Doe daarom mee! Laat zien wat je kan!

Schrijf je in
Iedereen kan mee doen aan de 5 of 10 kilometerloop! Voor kinderen tot 9 jaar is er een speciaal parcours van 1 kilometer. Jeugd tot 15 jaar kan meedoen aan de 2 kilometerloop. De starttijden en het inschrijfgeld vind je op www.sallandscrosscircuit.nl. Inschrijven kan tot 4 december, een half uur voor aanvang van de desbetreffende afstand. Inschrijven via www.mijninschrijving.nl.
Let op: je kunt niet meer na inschrijven op papier, alleen digitaal via de app of website van mijninschrijving.nl! Informatie op www.facebook.com/oostermaetloop of mail naar oostermaetloop@hotmail.com.

Corona
Door het virus hebben wij vorig jaar geen Oostermaetloop kunnen organiseren. Iedereen heeft er daarom dit jaar extra veel zin in. Helaas wel met enkele extra maatregelen, waaronder coronatoegangsbewijs. Na de check krijg je een polsbandje, zodat je daarna niet met je mobiel hoeft te hardlopen. Ook is er geen publiek mogelijk bij start en finish.