Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Lettelse Revue naar Luttenberg

 LETTELE – Momenteel wordt alles in gereedheid gebracht voor het eenmalige optreden van de Lettelse Revue in het buitenland, namelijk in het verre Luttenberg op zaterdag 21 mei.

Eerst maar eens enkele gegevens

Tijd: zaterdag 21 mei om 20.00 uur.

Plaats: Amfitheater Het Lommerrijk te Luttenberg, Kerkpad (t.o.v. de begraafplaats).

Kosten: € 8,00 (inclusief 1 consumptie). De organisatie doet niet aan voorverkoop, want – zo zeggen ze zelf- er is altijd plaats genoeg.

Het is de seizoensopening in Luttenberg, dus zorgt de organisatie na afloop nog voor wat lekkere hapjes. Maar het hoofdgerecht hebben de spelers van de Lettelse revue dan al zelf bereid en opgediend!

Bij slecht weer vindt de voorstelling plaats in Elckerlyc, Butzelaarstraat 22. Bij twijfel: kijk op: www.amfitheaterhetlommerrijk.nl

 

Wat wordt er gespeeld in het amfitheater?

Natuurlijk een aantal succesnummers van de afgelopen jaren! Maar niet alles kan in de openlucht. Een delegatie van de spelers en techniek is wezen kijken in Luttenberg, want spelen in de openlucht heeft zo zijn charmes, maar tegelijkertijd ook zijn eigen specifieke uitdagingen. Echter, de decorbouwers en techneuten van de revue praten nooit over problemen, altijd over uitdagingen. Dus dat komt in orde.

Hoewel ze er ook niet heel geheimzinnig over willen doen, houden de mensen van de Lettelse revue het te spelen programma nog even voor zich. Het publiek hoeft het ook niet te weten, want men laat zich graag verrassen; zoals elk jaar overigens, al 32 jaar lang.

Hoe dan ook: de mensen van de Lettelse revue vinden het heel erg gezellig als u massaal uitrukt naar Luttenberg! Dus: 21 mei, houdt ‘m vrij!

Overigens: het staat de supporters geheel en al vrij om een supportersbus te regelen…