Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Lettsflex, nieuwe flexibele werklocatie in Lettele

Kijkmiddag op vrijdag 13 maart

LETTELE – Vanaf 16 maart heeft Lettele een flexkantoor voor ZZP-ers, coaches, adviseurs, studenten en iedereen die een alternatieve werk- en ontmoetingsplek zoekt. In het kantoorpand van Haaxman Communicatie is een gedeelte ingericht met 4 tot 6 werkplekken, een spreekkamer en een groepsruimte voor 12 personen. Belangstellenden kunnen naar eigen behoefte gebruik maken van deze ruimtes.

Lettsflex is de kleinschalige, informele flexlocatie voor ZZP’ers, thuiswerkers en studenten. Het is een plaats om ongestoord te werken met de faciliteiten van een modern en duurzaam kantoor. Lettsflex ligt in een landelijke omgeving aan de rand van Lettele. De locatie biedt een alternatieve thuiswerkplek of mogelijkheden om kantoorwerk met het buitenleven te combineren. Daarnaast is het een plek om samen te werken en te klankborden. Thuiswerken is voor veel mensen ideaal. Wonen en werken combineren geeft vrijheid en bespaart reistijd. Maar thuiswerkers hebben ook te maken met hinderlijke situaties van hun omgeving of er ontbreekt kantoorapparatuur, die het werk belemmert. Dan kan een flexlocatie uitkomst bieden.

 

Gratis proberen in maart

Lettsflex heeft ruime openingstijden, die gebruikers alle vrijheid geeft om te werken. Bovendien beschikt Lettsflex over de gebruikelijke kantoorfaciliteiten en internet, een aparte spreekkamer en een groepsruimte voor workshops, vergaderingen en trainingen. Belangstellenden kunnen tot eind maart gratis aan de slag in Lettsflex. Daarna kan met een abonnement of strippenkaart voor een redelijk tarief gebruik gemaakt worden van de flexlocatie.

 

Kom op 13 maart kijken

Wie kennis wil maken met Lettsflex en de ruimtes wil bekijken, is op vrijdag 13 maart van harte welkom aan de Schotwillemsweg 9 in Lettele. Van 16.00 tot 20.00 uur kunnen belangstellenden binnenlopen. De bezoekers maken kans op een gratis strippenkaart ter waarde van € 50,-. Deze geeft recht op 20 uur gebruik van een Lettsflex werkplek, maar ook ingezet kan worden voor de spreekkamer of groepsruimte. Meer informatie bij Haaxman Communicatie, tel. 06-23188513 of info@haaxmancommunicatie.nl