Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Marc Beltman (Lettele)

Nederlands Kampioen

50 cc Expi 2015

Marc Beltman met Racing Team Twello Nederlands Kampioen 50 cc Expi 2015.

Marc Beltman met Racing Team Twello Nederlands Kampioen 50 cc Expi 2015.

LETTELE – Zondagmiddag7 juni 2015 heeft Racing Team Twello met hun rijder Marc Beltman uit Lettele geschiedenis geschreven.

Marc Beltman wist afgelopen weekend zowel zaterdag als zondag in het Belgische Spa Francorchamps beide manches te winnen en behaalde hierdoor voldoende punten om uitgeroepen te worden tot Nederlands Kampioen 50 cc Expi 2015. Samen met een aantal familieleden van Marc hebben de teamleden van Racing Team Twello hun rijder afgelopen weekend Nederlands kampioen zien worden. Met veel overmacht wist Marc alle vier de manches op zaterdag en zondag te winnen en voldoende punten te bemachtigen om met nog vier wedstrijden te gaan al uitgeroepen te worden tot Nederlands Kampioen.

Het gehele weekend was het team overtuigd dat ze de titel mee zouden nemen naar Twello en Lettele. Zaterdag in de eerste training werd het snel duidelijk dat Marc de snelste was en hij zette dan ook de snelste trainingstijd neer en mocht het gehele weekend vanaf de eerste plek starten en finishte ook in alle vier manches als eerste!

Met nog vier wedstrijden te gaan in Blokzijl, Berghem, Eindhoven en Zwolle heeft Marc reeds voldoende punten behaald in de reeds verreden wedstrijden, zodat niemand hem meer kan inhalen.