Met Lebuinus naar Lourdes

LETTELE/SCHALKHAAR – Van zaterdag 21 september tot en met donderdag 26 september 2019 gaat er vanuit de parochie H. Lebuinus Lettele en Schalkhaar een bedevaart naar Lourdes onder leiding van pastoor Ronald Cornelissen en pastoraal werker Evelien Reeuwijk.Het is een vliegreis van een kleine twee uur. U reist samen per bus naar het vliegveld.

In Lourdes zult u met de parochiegroep in een hotel verblijven en met elkaar de dagen in het prachtige heiligdom gaan beleven. De vieringen doet u grotendeels samen met de andere Nederlandse pelgrims. Natuurlijk loopt u mee met de schitterende lichtprocessie en sacramentsprocessie. U viert de H. Mis bij de grot waar Maria aan Bernadette verscheen en er is een indrukwekkende internationale H. Mis met duizenden medegelovigen. Er is ruimte voor ontmoeting, voor stil gebed bij de grot en voor eigen vieringen met de groep.

Ook bezoekt u de bezienswaardigheden op het heiligdom en in het stadje Lourdes zelf.

Het is een reis waar medische zorg aanwezig is. Ook als u afhankelijk bent van rolstoel en/of rollator kunt u in principe deelnemen.

Tarief per persoon voor deze zesdaagse bedevaart is € 899,00 op basis van een tweepersoons kamer in een driesterren hotel (inclusief vlucht, busvervoer, hotel met volpension, reisleiding en pastorale begeleiding).

Voor meer info of opgave: Marion Kogelman, tel. 06-18291938, e-mail: mkogelmanbloo@gmail.com of op de website van bedevaartorganisatie VNB; www.vnbreizen.nl