Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Muziekagenda 2016 van Muziekvereniging Beatrix

 

LETTELE/OKKENBROEK – Op www.fanfare-beatrix.nl vind je de laatste informatie van de muziekvereniging van Lettele en Okkenbroek. Onder de knop agenda vind je de ‘Muziekagenda’ voor 2016.

Noteer vast de belangrijkste evenementen in jouw agenda zoals bijvoorbeeld het Pater Jan Brinkhof concert en het Najaarsconcert.

 

Papier inzamelen zaterdag 19 maart

De leden van de muziekvereniging gaan zaterdag 19 maart oud papier inzamelen. Het papier kan voor 09.00 uur in handzame pakken, dus niet te groot en vooral niet te zwaar, aan de openbare weg worden gezet in de dorpskernen van Lettele en Okkenbroek. Graag niet in plastic verpakken. Ook kun je voor 11.00 uur zelf het papier naar de containers bij Holvo brengen in Lettele of naar de container in Okkenbroek. Het hergebruiken van het oud papier (op 21 mei ook oud ijzer) is bovendien ook nog eens goed voor het milieu. Daarom kan muziekvereniging Beatrix best bestempeld worden als een “groene” vereniging. En het is bovenal gezellig; onder andere vanwege het koffie drinken na de tijd. De opbrengst van het papier en ijzer gebruikt de muziekvereniging voor haar muzikale activiteiten. Alle leden helpen altijd zoveel mogelijk mee bij het oud papier halen in de dorpskernen van Lettele en Okkenbroek.

 

Zoektocht naar muzikanten

Natuurlijk ken je de muziekvereniging van haar optredens op straat tijdens de kermissen in Okkenbroek en Lettele, de Palmpasenoptocht in Okkenbroek of 4 mei in Lettele. Of misschien wel van een van de concerten. Maar wist je dat nog veel meer mogelijk is? Zo speelt een aantal muzikanten mee in het dweilorkest. Het orkest kan een opstap zijn naar meer professioneel muziek maken. Een van de ex-leden van Beatrix speelt inmiddels samen met professionele muzikanten in een ander orkest. Een van de leden heeft zelfs al met een saxofoonkwartet een CD geproduceerd. Sommige leden bespelen meerdere instrumenten. Maar ook gewoon gezellig samen muziek maken is ook voor velen al voldoende. Wil je gewoon een keer een instrument proberen? Dat kan van blokfluit tot de grote Es of Bes Bas, trompet, saxofoon, drums, alles is mogelijk. Stuur gewoon een bericht naar info@fanfare-beatrix.nl en er wordt contact met je opgenomen voor een afspraak. Natuurlijk mag je op maandagavond ook gerust een keer komen kijken of aanschuiven bij de repetitie van het orkest. Zeker als je al een instrument kunt bespelen. De dirigent en orkest passen zich dan gelijk aan jouw niveau van spelen aan, tenzij je uiteraard beter bent dan het orkest. De repetitie is elke maandagavond vanaf half acht in Café Spikker in Lettele in de grote zaal. Durf jij de uitdaging aan?