Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Nieuw bij Holvo Lettele:

Echo tuin & park machines

Nieuw bij Holvo Lettele

LETTELE – Holvo Lettele heeft haar programma tuin- & parkmachines uitgebreid met het merk Echo. Echo is een Japans kwaliteitsmerk met kettingzagen, hoogsnoeiers, heggenscharen, doorslijpers en bladblazers in haar programma. Dankzij deze uitbreiding kan Holvo een nog breder pakket machines aanbieden voor de particuliere en professionele gebruiker.

Echo heeft een complete lijn kettingzagen. Wat meteen opvalt, is de kwaliteit van de machines. Ze onderscheiden zich in een uitstekende vermogens / gewicht verhouding. De brede lijn bladblazers bied voor elk wat wils: van 3 handgedragen tot 5 ruggedragen modellen krachtige blazers. In de winkel vindt u het uitgebreide programma. Natuurlijk vindt u ook alle modellen met gegevens en prijzen op www.holvo.nl

Om het merk Echo te introduceren heeft Holvo een speciale introductie actie: De Echo CS-310ES kettingzaag van € 299,- voor € 249,-. Het model CS-352 van € 349,- voor € 289,-. Daarnaast krijgt u bij aankoop van deze zagen er een stel handschoenen en een vervangingsketting gratis bij.

Natuurlijk blijft Holvo ook het hele programma van Stiga verkopen. Naast de alom bekende grasmaaiers biedt het merk ook robotmaaiers, tuinmachines en machines op accu aan. Met name de machines op accu nemen een grote vlucht op het moment. Met een accu kun je zes machines gebruiken: een grasmaaier, bladblazer, heggenschaar, multitool, kettingzaag en trimmer.

 

Najaarsactie

Hoe gek het ook mag klinken, het najaar is de periode om uw zitmaaier in te ruilen. Stiga heeft namelijk verschillende actiemodellen voor een speciale prijs. Deze actie loopt tot 31 december. Kom in de winkel voor de modellen en de voorwaarden. U vindt Holvo aan de Bathmenseweg 23b in Lettele. Tel. 0570-551586.