Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Nieuw bij Holvo Lettele: Iseki machines en Echo maairobots!

LETTELE – Holvo Lettele heeft haar programma tuin machines uitgebreid met het Japanse merk Iseki, dat een breed programma biedt van maaiers en compact tractoren voor de professionele sector. Deze machines zijn uitermate geschikt voor mensen met grote tuinen, campings en hoveniers.Naast Iseki heeft Holvo ook het exclusieve dealerschap van Echo Robotics verworven. Het programma bestaat uit twee professionele maairobots die een oppervlakte van 12.000 m2 of 24.000 m2 kunnen maaien. Deze machines worden toegepast op sportvelden, de openbare ruimtes en grote tuinen. De robotmaaiers van Echo Robotics zijn zonder meer een goede investering, die meestal binnen twee jaar terugverdiend is dankzij de lagere energiekosten, de langere levensduur en de efficiëntere inzet van onderhoudspersoneel. Door deze merken aan haar pakket toe te voegen, kan Holvo nu ook de professionele klant geheel bedienen.

In de uitgebreide winkel van Holvo vindt u tuinmachines van Stiga, Echo, Eliet en Limpar, Gallagher afrasteringsmateriaal, Hikoki elektrisch gereedschap, werkschoenen, klompen, houtklovers en handgereedschap van de betere merken.

Daarnaast beschikt het bedrijf over een goed uitgeruste werkplaats voor service en reparatie van tuin- en parkmachines. Meer informatie vindt u op www.holvo.nl U vindt Holvo aan de Bathmenseweg 23 b te Lettele. Tel. 0570-551586.