Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Nieuwe modellen maaiers in de vernieuwde winkel van Holvo

LETTELE – Holvo Lettele introduceert de nieuwe lijn Stiga tuin- en parkmachines. Naast de vertrouwde lijn loopmaaiers, frontmaaiers en maaitrekkers met opvang heeft Stiga haar programma uitgebreid met zeroturn maaiers en frontmaaiers met opvang. Ook is het maairobot programma uitgebreid met diverse modellen.

Nieuw zijn de zeroturn zitmaaiers waarbij u stuurt met twee stuurhendels. De ultieme wendbaarheid. 0° draaicirkel, hydrostatische besturing met twee stuurhendels, hoge maaisnelheid, compact ontwerp en keuze tussen zijuitworp en mulchen zijn de kenmerken van deze machine.

Voor het eerst komt Stiga met een frontmaaier met opvang. Deze professionele machine heeft een maaibreedte van 112 cm en hydrostatische aandrijving. De maaier is de oplossing voor mensen met grote percelen die toch het gras willen opvangen.

De lijn Stiga accumachines is uitgebreid met diverse modellen. Naast de 48 volt serie is er nu ook een 80 volt serie. U kunt kiezen uit een bladblazer, kettingzaag, heggenschaar, bosmaaier of een gazonmaaier. Met één accu van 80 Volt kunt u alle machines gebruiken. De grote voordelen zijn: u hebt geen benzine nodig, u bent veel mobieler, omdat u niet gebonden bent aan een stroomkabel, u hebt minder geluid en geen uitstoot van uitlaatgassen. Kortom handig en krachtig. In het programma zijn vier loopmaaiers met een werkbreedte van 48 cm in mulchuitvoering en met opvang. Ze doen zeker niet onder voor een model met benzinemotor en kennen niet de nadelen.

In de uitgebreide winkel van Holvo vindt u naast het Stiga programma onder andere Echo kettingzagen en heggenscharen, tuingereedschap, Gallagher afrasteringsmateriaal, Hitachi elektrisch gereedschap, werkschoenen, klompen, houtklovers en handgereedschap van de betere merken. Daarnaast beschikt het bedrijf over een goed uitgeruste werkplaats voor service en reparatie van tuin- en parkmachines. Meer informatie op www.holvo.nl U vindt Holvo aan de Bathmenseweg 23b. Tel. 0570-551586.