Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

“Met oud ijzer en oud papier More Music plezier!”

Zaterdag 22 april inzamelen voor Fanfare Beatrix

LETTELE-OKKENBROEK – Het papier kan voor 09.00 uur in handzame pakken, dus niet te groot en te zwaar, aan de openbare weg worden gezet in de dorpskerken van Lettele en Okkenbroek. S.v.p. niet in plastic verpakken. Ook kunt u voor 11.00 uur zelf het papier naar de containers bij de Holvo brengen in Lettele of de container in Okkenbroek.U worst verzocht om oud ijzer op zaterdag morgen 22 april naar de parkeerplaats van De Spil in Lettele te brengen. Het oud ijzer wordt daar gelijk gesorteerd en op een milieuvriendelijke manier afgevoerd. Koelkasten kunt u naar ‘Het Goed’ in Deventer brengen. Oude gasflessen chemisch afval en spullen waar olieresten inzitten en dergelijke worden niet geaccepteerd.

Buiten het feit dat deze zaterdagochtenden altijd gezellig verlopen voor de muzikanten, is het hergebruiken van het papier en ijzer ook nog eens goed voor het milieu. Daarom kan muziekvereniging Beatrix best bestempeld worden als een ‘groene’ vereniging.

De opbrengst van het papier en ijzer komt ten goede aan de muziekvereniging. De fanfare kan met de opbrengst bijvoorbeeld nieuwe muziekpartituren of muziekinstrumenten kopen. Bewaart daarom uw oud papier en ijzer tot de inleverdatum.