Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Oud papier en oudijzer-actie More Music Orkest

LETTELE – De leden van het More Music orkest zijn allemaal amateur muzikanten maar men vindt het uiteraard wel belangrijk dat hun muziek en zang zo professioneel mogelijk klinkt. En dat doet men door vooral veel te oefenen, maar ook door het gebruik van muziekinstrumenten en apparatuur van uitstekende kwaliteit. Maar, kwaliteit heeft zo z’n prijs!
Willem Poterman van More Music: “Dat is één van de redenen dat we al sinds onze oprichting in 1978, in Lettele en Okkenbroek oud papier ophalen en af en toe oud ijzer verzamelen – een praktische maar vooral duurzame manier om de kas van de vereniging te spekken en de contacten met de bevolking te onderhouden.

Op zaterdag 27 mei komen we weer met de wagen van Circulus Berkel bij u langs om de papiercontainer te legen. En … diezelfde zaterdag staan we van 09:00 tot 11:30 uur voor u klaar op de parkeerplaats van Kulturhus “De Spil” in Lettele waar u oud ijzer kunt komen brengen.”
De actie betreft alleen oud ijzer dus geen autobanden, koelkasten, diepvrieskisten en gasflessen.

Zondag 4 juni – Pater Jan Brinkhof Concert 2023
Noteer ook vast zondag 4 juni in uw agenda. Vanaf 11:00 uur kunt u luisteren naar prachtige lichte muziek op het terras van restaurant BRAS-KOER in Lettele tijdens ons traditionele Pater Jan Brinkhof concert. Zowel het More Music Orkest als de Jeugdband geven tijdens dit concert acte de présence.
Meer informatie over het concert programma op 4 juni volgt spoedig.