Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Pater Harrie Zandbelt

50 jaar priester

LETTELE – Pater Harrie Zandbelt, geboren in Lettele, is onlangs 80 jaar geworden. Ook is hij al 50 jaar priester. In Lettele wil hij dat graag vieren met een eucharistieviering op zondag 20 september, in de H. Nicolaaskerk, aanvang 10.00 uur.Hij heeft jaren onder moeilijke omstandigheden gewerkt in de Republiek Centraal Afrika.

Vanwege gezondheidsproblemen is hij teruggekeerd naar Nederland. In Neerloon, in Brabant, heeft hij zijn priesterwerk voort kunnen zetten.

Hij is dankbaar dat hij zijn 50 jarig priesterjubileum in deze kerk, die zo vertrouwd voor hem is, voor mag gaan. Na afloop van de viering is iedereen in de gelegenheid om hem te feliciteren onder het genot van een kop koffie.

Een week later, op 27 september, zal Pastoor Skiba voor het laatst voorgaan in de  eucharistieviering in Lettele. Hij is overgeplaatst naar de parochie van de heilige Martha en Maria in de regio Baarn, Soest en de Bilt. Na afloop van de viering is iedereen in de gelegenheid om dan  alvast afscheid van hem te nemen.

Op 4 oktober zal in het Eucharistisch Centrum in Schalkhaar officieel afscheid van hem genomen worden.

De Geloofsgemeenschap Lettele wenst Pater Harrie Zandbelt en Pastoor Skiba een mooi jubileum en/of afscheid toe.