Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

“Pater Jan Brinkhof Concert” van het More Music Orkest


LETTELE – “Op zondag 4 juni 2023 organiseren we weer het traditionele pater Jan Brinkhof concert in Lettele. Ook dit jaar zal het concert plaatsvinden op het terras van het meest sfeervolle restaurant aan de Sallandroute – restaurant Bras-Koer. En uiteraard nemen we u deze ochtend weer mee in een swingende muzikale reis met bekende populaire muziek”, aldus Willem Poterman namens de organisatie.

Poterman: “Het More Music Orkest gaat u deze ochtend verwennen met een aantal bekende hits uit het verleden waaronder “Saturday in the Park, een gouwe ouwe van de Amerikaanse band Chicago uit 1972. De melodie van dit nummer is gebaseerd op “You Won’t See Me” van de Beatles.

Ook een stevige partij rock mag deze ochtend uiteraard niet ontbreken en dat vullen we in met “Pinball Wizard” van Peter Townshend, de gedenkwaardige hit van de Britse rockband “The Who” en één van de bekendste nummers uit de geschiedenis van de rockopera. De muziek is geschreven vanuit het perspectief van de lokale flipperkampioen en het publiek zal in de muzikale weergave de mechanische flipperkast makkelijk herkennen.

En verder spelen we o.a. het prachtige “Walking in the Air . Deze muziek, geschreven door Howard Blake, vormt het middelpunt van de animatiefilm The Snowman. De avonturen van een jonge jongen en een tot leven gekomen sneeuwpop die samen naar de Noordpool vliegen. Een ontroerend nummer met prachtige zang.”

Jeugdband
“Onze Jeugdband speelt deze ochtend een drietal nummers waar ze heftig op gestudeerd hebben. Om te beginnen “Walking on Sunshine” want we gaan er uiteraard van uit dat het mooi weer is. Vervolgens “Nine to Five” van Dolly Parton en we eindigen met de nieuwste muzikale aanwinst “Our House” van de Britse band Madness. Dit lied is geschreven door bassist en zanger Carl Smyth en het huis waar Smyth opgroeide diende als inspiratie voor de tekst. Een tijdloos nummer dat de band speelde tijdens de sluitingsceremonie van de Olympische Zomerspelen in Londen (2012).
Wij hopen op een volledig gevuld terras tijdens dit Pater Jan Brinkhof concert want dat geeft met name de Jeugdband een enorme drive en daar hebben ze wel recht op na al dat oefenen”, besluite Poterman.

Datum: 4 juni 2022
Tijd: 11:00 uur
Waar: Terras van restaurant Bras-Koer in Lettele

Foto: jeugdband.