Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Pater Jan Brinkhof concert:

zondag 31 mei 2015, 11.00 uur

LETTELE – Ooit zei Pater Jan Brinkhof dat we in Nederland in een groen paradijs wonen. Vooral als hij vanuit het dorre en stoffige Peru op Schiphol aankwam. Dan zag hij vlak voor de landing de groene polders, weiden en bossen van het mooie Nederland.

Het Pater Jan Brinkhof concert wordt ook dit jaar bij droog in de open lucht gegeven, in het groen. Op het terras van het meest sfeervolle dorpsrestaurant aan de Sallandroute: De Koerkamp. En als het regent, dan gaat iedereen gewoon naar binnen.

Naast het optreden van muziekvereniging Beatrix, onder leiding van dirigent Bert Sleumer, is er ook de u allen bekende stille collecte met de metalen koffiepot van De Koerkamp. En dit keer een extra verrassing uit Harfsen!

Na het concert van Fanfare Beatrix in november 2014 in Lettele, samen met de muziekvereniging Soli Deo Gloria (SDG) uit Harfsen, ontstond een warme samenwerking. En dit resulteerde in de toezegging dat de malletband van SDG Harfsen het concert van Pater Jan Brinkhof komt opluisteren.

Een malletband, ook wel Melody Percussion Ensemble genoemd, is een melodisch slagwerk orkest. De malletband van SDG Harfsen bezit naast het ritmische slagwerk ook het melodische slagwerk, waaronder de marimba, vibrafoon, bells, etc. De leiding is in handen van dirigent Harry Klaassen. Naast het repeteren worden er ook concerten gegeven, onder andere tijdens de jaarlijkse muziekuitvoering en het Harfsens Feest. En deze keer ook op het Pater Jan Brinkhof concert in Lettele.

Dus kom op zondag 31 mei om 11.00 uur met een goedgevulde portefeuille met papiergeld, het is immers een stille collecte (!), en geniet van een kop koffie, een drankje, mooie muziek en hopelijk een hoge opbrengst van de collecte op het zonnige terras van De Koerkamp in Lettele.