Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Religieuze markt en iconententoonstelling te Lettele


Lettele – Op zaterdag 20 en zondag 21 april wordt in de H. Nicolaaskerk in Lettele een religieuze markt gehouden. Deze is geopend op zaterdag van 13.00 uur – 16.00 uur en op zondag van 11.00 uur tot 16.00 uur.


De vijftiende religieuze markt waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan de kerk in Lettele wordt door de Stichting Vrienden van de Heilige Nicolaaskerk te Lettele georganiseerd. Op deze markt worden allerlei (tweede hands) religieuze artikelen, zoals kruisbeelden, heiligenbeelden, schilderijen, kerkboeken, bidprentjes, wijwaterbakjes enz. te koop aangeboden. Tijdens de markt kan men een iconenschilder aan het werk zien. Op bestelling kunnen er iconen worden gemaakt.
Al met al een mooie gelegenheid om de fraaie kerk van Lettele te komen bekijken en gezellig een kopje koffie te komen drinken.
Oproep
Religieuze artikelen die u niet meer gebruikt kunt u beschikbaar stellen voor deze markt. U kunt hiervoor contact op nemen met de voorzitter van de stichting: Victor Munster (tel. 06 250 67 603) Oerdijk 188B te Lettele. U kunt ze zelf naar de kerk brengen. Een telefoontje vooraf volstaat.