Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Stiga accu tuin- en parkmachines bij Holvo in Lettele

Stiga accu tuin- en parkmachines

LETTELE – Stiga heeft haar programma tuin- en parkmachines nog verder uitgebreid met accu machines. In het verleden werden de meeste tuin- en parkmachines aangedreven door een benzinemotor. Iedereen kent het wel: Veel lawaai, stank en benzine bij vullen. Dat is nu verleden tijd met nieuwe lijn accumachines van Stiga.

U kunt kiezen uit een bladblazer, kettingzaag, heggenschaar, hoogsnoeier, trimmer of een gazonmaaier. Met één accu van 36 Volt kunt u alle machines gebruiken. De grote voordelen zijn: u heeft geen benzine nodig, u bent veel mobieler, omdat u niet gebonden bent aan een stroomkabel, u heeft minder geluid en geen uitstoot van uitlaatgassen. Kortom: handig en krachtig.

Nieuw in het programma zijn een mulch loopmaaier met een werkbreedte van 45 cm en een zelfrijdende loopmaaier met opvang met een werkbreedte van 45 cm. Beide machines zijn uitgerust met een 80 volt accu! Ze doen zeker niet onder voor een model met benzinemotor en kennen niet de nadelen. Ook de prijzen vallen mee, € 599,- voor de Stiga Multiclip 47 AE en € 799,- voor de zeer complete Stiga combi 50 S AE. Natuurlijk is ook de Stiga combi 40 met opvang en een werkbreedte van 38 cm nog in het programma voor € 469,- Kom naar de Holvowinkel en overtuig u van de voordelen van deze machines.

Het programma van Stiga bestaat verder uit loop- en zitmaaiers, robotmaaiers, bosmaaiers, heggenscharen, kettingzagen, bladblazers en ander gemotoriseerd tuingereedschap. Stiga staat al jaren bekend om zijn kwalitatief goede frontmaaiers met een hoge restwaarde. Nieuw model is de Stiga park 220 zitmaaier met knikbesturing, hydrostatische aandrijving en 95 cm maaidek. Bijzonder aan dit model is dat het maaidek omhoog geklapt kan worden, zonder dat de v-snaar los gekoppeld hoeft te worden. Dit alles voor de zeer aantrekkelijke prijs van € 3.789,-.

In de uitgebreide winkel van Holvo vindt u naast het Stigaprogramma onder andere Echo kettingzagen en heggenscharen, tuingereedschap, Gallagher afrasteringsmateriaal, Hitachi elektrisch gereedschap, werkschoenen, klompen, houtklovers en handgereedschap van de betere merken.

Daarnaast beschikt het bedrijf over een goed uitgeruste werkplaats voor service en reparatie van tuin- en parkmachines. Meer informatie vindt u op www.holvo.nl U vindt Holvo aan de Bathmenseweg 23 b te Lettele. Tel. 0570-551586.

 

Paasshow

Graag nodigt Holvo u uit voor de Paasshow die gehouden wordt op Goede Vrijdag 25 maart van 10.00 tot 22.00 uur, zaterdag 26 maart van 10.00 tot 17.00 uur en Tweede Paasdag van 10.00 tot 17.00 uur.