Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

STIGA tuin- en parkmachines bij Holvo in Lettele

LETTELE – Stiga heeft haar programma tuin- en parkmachines nog verder uitgebreid met diverse accumachines en robotmaaiers. Er is nu al een robotmaaier voor € 899,- inclusief begrenzingdraad. De gloednieuwe M – modellen beschikken over een stervormig mes, een smart app via bluetooth en eenvoudig te bedienen toetsenbord.In het verleden werden de meeste tuin en parkmachines aan gedreven door een benzine motor. Iedereen kent het wel: veel lawaai, stank en benzine bij vullen. Dat is nu verleden tijd met nieuwe lijn accu machines van STIGA. U kunt kiezen uit een bladblazer, kettingzaag, heggenschaar, hoogsnoeier, trimmer, bosmaaier of een gazonmaaier. Met één accu kunt u alle machines gebruiken. De grote voordelen zijn: u hebt geen benzine nodig, u bent veel mobieler, omdat u niet gebonden bent aan een stroomkabel, u hebt minder geluid en geen uitstoot van uitlaatgassen. Kortom handig en krachtig. STIGA heeft drie accu ranges: 24V, 48 en 80 volt, ieder met een scala aan machines. Nieuw in het programma zijn o.a. een mulch loopmaaier met een werkbreedte van 48 cm en een zelfrijdende loopmaaier met opvang met een werkbreedte van 48 cm. Beide machines zijn uitgerust met twee 80 volt accu’s! Ze doen zeker niet onder voor een model met benzinemotor en kennen niet de nadelen. Ze kunnen tot 1000 m3 maaien met een lading. Kom in de winkel en overtuig u van de voordelen van deze machines.

Het programma van STIGA bestaat verder uit loop- en zitmaaiers, robotmaaiers, bosmaaiers, heggenscharen, kettingzagen, bladblazers en ander gemotoriseerd tuin gereedschap. STIGA staat al jaren bekend om zijn kwalitatief goede frontmaaiers met een hoge restwaarde. Nieuw model is de Stiga park 220 zitmaaier met knikbesturing, hydrostatische aandrijving, en 95 cm maaidek. Bijzonder aan dit model is dat het maaidek omhoog geklapt kan worden, zonder dat de V-snaar los gekoppeld moet worden. Dit alles voor de zeer aantrekkelijke prijs van€ 3789,00.

In de uitgebreide winkel van Holvo vindt u naast het STIGA programma onder andere Echo kettingzagen en heggenscharen, tuingereedschap, Gallagher afrasteringmateriaal, Hitachi elektrisch gereedschap, werkschoenen, klompen, houtklovers en handgereedschap van de betere merken. Daarnaast beschikt het bedrijf over een goed uitgeruste werkplaats voor service en reparatie van tuin- en parkmachines. Meer informatie vindt u op www.holvo.nl U vindt Holvo aan de Bathmenseweg 23 b te Lettele. Tel. 0570-551586.

Graag nodigt men u uit voor de Paasshow die gehouden wordt op Goede vrijdag 30 maart van 13.00 tot 22.00 uur, zaterdag 31 maart van 10.00 tot 17.00 uur en Tweede paasdag van 10.00 tot 17.00 uur.