Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Super Lettele: veel meer dan alleen een winkel


LETTELE – Toen vorig jaar duidelijk werd dat de dorpswinkel in Lettele zou sluiten, sloegen Lettelenaren de handen ineen. Vier maanden na de sluiting ging de winkel weer open, onder de naam Super Lettele. Sindsdien wordt de dorpswinkel gerund door zo’n vijftig vrijwilligers, gesteund door een driekoppig bestuur en een parttime bedrijfsleider.


Het is een mooi verzorgde winkel geworden, met een breed assortiment, producten van lokale ondernemers, een Post-NL-punt, en, pal voor het raam: de koffietafel! Dé plek om even een praatje te maken, bij te kletsen of gewoon even uit te rusten na het boodschappen doen.
Een ‘super’ belangrijke plek dus. Maar, zo zegt voorzitter Victor Munster: “De inrichting van de koffiehoek kan nog wel wat gezelliger, zodat iedereen zich nog meer thuis kan voelen in de winkel.
Met steun van het Oranjefonds en de Regiobank uit Bathmen gaat dat lukken: we krijgen een mooi bedrag om de koffiehoek supergezellig te maken! Maar daar moeten we wel wat voor doen……”

Ons doelbedrag
“Samen met jullie willen wij € 1.000,- bij elkaar krijgen om van de koffietafel een echt knusse koffiehoek te maken. Met houten banken voor het raam, die we doortrekken naar de cadeauhoek, zodat dit een mooi geheel wordt.
Want, zoals het ook op de muren van de winkel staat geschilderd: Super Lettele is meer dan een winkel!
Dus, vind jij het ook belangrijk dat het hart van Super Lettele blijft kloppen? Vanaf 25 oktober kun je ons via de volgende link steunen met een bijdrage, www.voordebuurtfonds.nl/project/superlettele.”