Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Tanken = wassen

bij Tankstation te Riele

LETTELE – In de week van maandag 27 februari t/m zondag 5 maart levert het tanken van 25 liter brandstof een gratis wasbeurt op. Na het tanken krijgt u van de kassa medewerker een kaartje, dat u t/m 31 maart 2017 kunt omwisselen voor een waskaart bij een van onze partners in deze actie, n.l. Garage Leijenaar in Bathmen en Carwash Deventer (bij Autobedrijf Bouwman) in Colmschate.

Het tanken van brandstof bij Tankstation te Riele levert niet alleen een gratis wasbeurt op, u tankt bij te Riele ook brandstof met X-Mile (diesel en benzine). Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat u hiermee gemiddeld 8 % brandstof bespaart. (www.xmile.eu) Dit wordt ook door vele vaste klanten bevestigd.

Onlangs is het automatiseringssysteem van Tankstation te Riele vernieuwd. De XXIMO Mobiliteitspas wordt nu ook geaccepteerd, naast de al bestaande creditcards, tankcards, bankpassen en de ’te Riele pas’.

Contactloos betalen behoort nu ook tot de mogelijkheden.

In de shop van het tankstation vindt u naast tabaksartikelen, zoetwaren, ijs, koffie, broodjes, lectuur en kranten ook de motorolie van SRS en Motul. Omdat de groothandel van te Riele importeur is van deze merken, worden deze topproducten in de shop voor scherpe prijzen aangeboden.

Omdat er in de winter toch geen ijs wordt gegeten, is de vriezer gevuld met overheerlijke soepen. Vooral de kant-en-klare erwtensoep is een aanrader.

Houtpellets in zakken van 15 kilo zijn ook verkrijgbaar bij te Riele. Als u meer dan 20 zakken tegelijk wilt afnemen, dan gelden er staffelprijzen.

Daarnaast blijft te Riele natuurlijk een goed adres om een aanhanger te huren en om gasflessen te halen.

Kortom, een bezoek aan Tankstation te Riele is meer dan de moeite waard.