Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Valtra demo tour 13 juni Gorssel

GORSSEL/LETTELE – Van 9 tot en met 18 juni doet de ‘Valtra Demo Tour’ Nederland aan en komt dan ook bij u in de buurt.

Valtra heeft de laatste jaren tal van innovaties doorgevoerd die het eigenzinnige karakter van het merk bevestigen. Mede daardoor is de belangstelling voor het merk wereldwijd toegenomen. Daarom reist Valtra dit voorjaar met een speciaal ontwikkelde truck door Europa om het merk en de producten nog dichter bij u te brengen.

U kunt tijdens de ‘Valtra Demo Tour’ kennis maken met de verschillende series (A-, N-, T- en S-serie) in diverse uitvoeringen en specificaties. Tijdens de demonstratiedagen krijgt u uitgebreid uitleg over de technische mogelijkheden en onderscheidende kenmerken van dit Finse topmerk. Ook kunt u het gebruiksgemak van de tractoren zelf ervaren tijdens een proefrit.

De blikvanger tijdens de demonstratiedagen is uiteraard de nieuwe T-serie. Dit model werd tijdens de SIMA in Parijs terecht uitgeroepen tot “Machine of the year 2015”. Ook de XN-serie, die eind 2014 werd geïntroduceerd met het vernieuwde concept van de knikbesturing, maakt deel uit van deze Tour.

 

Holvo Lettele aanwezig in Gorssel

De Valtra Demo tour komt zaterdag 13 juni in Gorssel. Holvo Lettele is met een aantal collega dealers daar aanwezig en nodigt u uit om Valtra tractoren te komen ervaren. U bent van harte welkom aan de Groeneweg 12 te Gorssel. Tijd van 10.00 – 16.00. www.holvo.nl, www.valtra.nl/demotour