Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Veel nieuwe tuinmachines bij Holvo in Lettele

LETTELE – Stiga heeft haar programma tuin- en parkmachines nog verder uitgebreid met diverse accumachines en robotmaaiers. Er is nu al een robotmaaier voor € 899,00 inclusief begrenzingsdraad. De M-modellen beschikken over een stervormig mes, een smart app via bluetooth en een eenvoudig te bedienen toetsenbord.In het verleden werden de meeste tuin- en parkmachines aangedreven door een benzinemotor. Iedereen kent het wel: veel lawaai, stank en benzine bijvullen. Dat is nu verleden tijd met de nieuwe lijnaccumachines van Stiga. U kunt kiezen uit een bladblazer, kettingzaag, heggenschaar, hoogsnoeier, trimmer, bosmaaier of een gazonmaaier. Met één accu kunt u alle machines gebruiken. De grote voordelen zijn: u hebt geen benzine nodig, u bent veel mobieler, omdat u niet gebonden bent aan een stroomkabel, u hebt minder geluid en geen uitstoot van uitlaatgassen. Kortom handig en krachtig. Stiga heeft drie accuranges: 24V, 48V en 48V dual, ieder met een scala aan machines.

 

Nieuwe loopmaaiers met twee batterijen

Nieuw in het programma is de 500-serie machines met 48 volt licht gewicht batterijen. Er kunnen twee batterijen tegelijk in de maaier worden geplaatst, waardoor de werktijd verlengd wordt. Ze doen zeker niet onder voor een model met benzinemotor en kennen niet de nadelen. Ze kunnen tot 1500 m3 maaien met één lading. Bij de 500-serie horen ook nieuwe bladblazers, heggenscharen en trimmers.

 

Zitmaaier met batterij aangedreven motor

Een nieuw model is de Stiga e-Park 220 zitmaaier met knikbesturing, elektrische aandrijving en 95 cm maaidek. Het maaidek kan omhoog geklapt worden, zonder dat de V-snaar los gekoppeld hoeft te worden. De maaier beschikt over twee li-ion 48 volt 90ah batterijen. U kunt ongeveer 1,5 uur maaien. De oplaadtijd bedraagt vier uur.

Kom in de winkel en overtuig u van de voordelen van deze machines.

Het programma van Stiga bestaat verder uit loop- en zitmaaiers, robotmaaiers, bosmaaiers, heggenscharen, kettingzagen, bladblazers en ander gemotoriseerd tuingereedschap. Stiga staat al jaren bekend om zijn kwalitatief goede frontmaaiers met een hoge restwaarde.

In de uitgebreide winkel van Holvo vindt u naast het Stigaprogramma onder andere Echo kettingzagen, bladblazers en heggenscharen, tuingereedschap, Gallagher afrasteringmateriaal, Hikoki elektrisch gereedschap, werkschoenen, Iseki tractoren en maaiers, Eliet verticuteermachines en handgereedschap van het betere merken. Daarnaast beschikt het bedrijf over een goed uitgeruste werkplaats voor service en reparatie van tuin- en parkmachines. Meer informatie vindt u op www.holvo.nl

U vindt Holvo aan de Bathmenseweg 23b te Lettele. Tel. 0570-551586.