Veel nieuwe tuinmachines bij Holvo in Lettele

LETTELE – Stiga heeft haar programma tuin- en park machines nog verder uitgebreid met diverse accumachines en robotmaaiers. Er is nu al een robotmaaier voor € 899,00 inclusief begrenzingdraad. De M – modellen beschikken over een stervormig mes, een smartapp via bluetooth en eenvoudig te bedienen toetsenbord.In het verleden werden de meeste tuin- en parkmachines aan gedreven door een benzinemotor. Iedereen kent het wel: veel lawaai, stank en benzine bij vullen. Dat is nu verleden tijd met de nieuwe lijn accumachines van Stiga. U kunt kiezen uit een bladblazer, kettingzaag, heggenschaar, hoogsnoeier, trimmer, bosmaaier of een gazonmaaier. Met één accu kunt u alle machines gebruiken. De grote voordelen zijn: u hebt geen benzine nodig, u bent veel mobieler, omdat u niet gebonden bent aan een stroomkabel, u hebt minder geluid en geen uitstoot van uitlaatgassen. Kortom handig en krachtig. Stiga heeft vier accuranges: 24V, 48V, 48V dual en 80V, ieder met een scala aan machines.

 

Nieuwe loopmaaiers met twee batterijen

Nieuw in het programma is de 500 serie machines met 48 volt lichtgewicht batterijen. Er kunnen twee batterijen tegelijk in de maaier worden geplaatst waardoor de werktijd verlengd wordt. Ze doen zeker niet onder voor een model met benzinemotor en kennen niet de nadelen. Ze kunnen tot 1500 m3 maaien met een lading. Bij de 500 serie horen ook nieuwe bladblazers, heggenscharen en trimmers.

 

Zitmaaier met batterij aangedreven motor

Nieuw model is de Stiga e-Park 220 zitmaaier met knikbesturing, elektrische aandrijving, en 95 cm maaidek. Het maaidek kan omhoog geklapt worden, zonder dat de V-snaar losgekoppeld moet worden. De maaier beschikt over twee li-ion 48 volt 90ah batterijen. U kunt ongeveer anderhalf uur maaien. De oplaattijd bedraagt vier uur.

Kom in de winkel en overtuig u van de voordelen van deze machines.

Het programma van Stiga bestaat verder uit loop- en zitmaaiers, robotmaaiers, bosmaaiers, heggenscharen, kettingzagen, bladblazers en ander gemotoriseerd tuin gereedschap. Stiga staat al jaren bekend om zijn kwalitatief goede frontmaaiers met een hoge restwaarde.

 

In de uitgebreide winkel van Holvo vindt u naast het Stiga-programma onder andere Echo kettingzagen en heggenscharen, tuingereedschap, Gallagher afrasteringsmateriaal, Hikoki elektrisch gereedschap, werkschoenen, klompen, houtklovers en handgereedschap van de betere merken. Daarnaast beschikt het bedrijf over een goed uitgeruste werkplaats voor service en reparatie van tuin- en park machines. Meer informatie vindt u op www.holvo.nl U vindt Holvo aan de Bathmenseweg 23 b te Lettele. Tel. 0570-551586.