Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Vernieuwde buurtsuper Lettele:

Lekker Makkelijk!

Vernieuwde buurtsuper Lettele

LETTELE – Lettele mag zich een rijk dorp noemen want zeg nou zelf: welke kleine kern in de omgeving heeft nog zo’n pracht van een supermarkt?Lettele dus wel en zelfs eentje met toekomst! Ronald en Everlien Lipholt runnen al heel lang hun buurtsuper aan de Bathmenseweg, waarvan de laatste jaren onder de vlag van Attent onderdeel van Spar. De Lipholts hadden meerdere redenen om de samenwerking met deze leverancier te staken en over te stappen naar Van Tol die vele buurtsupers in het land bevoorraadt en binnen dat gebeuren het klappen van de zweep kent.

De winkel in Lettele onderging een frisse opknapbeurt, er vond een herinrichting plaats en met man en macht werd er gewerkt om de zaak tot in de puntjes verzorgd te krijgen, klaar voor de heropening.

Die vond afgelopen woensdagavond plaats en werd verricht door de Lipholt-dochters onder toeziend oog van hun ouders, de medewerkers, familie, vrienden, buren, klanten en zakelijke connecties. Onder het genot van een drankje en een hapje werd de vernieuwde winkel bewonderd en wekte het zeer uitgebreide assortiment met onder andere een goed eigen merk (dus goed betaalbaar!) grote verbazing.

Onder de nieuwe naam “ Lekker Makkelijk” kunnen de Lipholts en hun team er weer Lekker Tegenaan!