Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Welkom bij Bras Koer!


LETTELE – Na een aantal weken van verbouwen, vernieuwen en herinrichten konden afgelopen weekend de eerste gasten welkom worden geheten in Bras Koer, voorheen de Koerkamp. Zondag was er een Open Dag om mensen het vernieuwde bedrijf te laten zien en kennis te laten maken met eigenaar Michael Spikker en zijn team.

Aan het interieur is veel veranderd maar de inrichters hebben tóch de gastvrije en gemoedelijke sfeer weten te behouden. Wie het restaurant binnenstapt ondergaat meteen de warmte die er vanuit gaat en uitnodigt om daar te vertoeven. Trendy gaat hier hand in hand met ouderwetse gezelligheid!
Het restaurant beschikt, naast de tafels, ook over een lounge-gedeelte met haard. Naast de vernieuwde bar, waar men na het diner van een ‘afzakkertje’ kan genieten, is er een prachtige wijnbar ingericht waar de gasten zelf de wijnen kunnen kiezen.
En dan de keuken in: ook daar zijn vernieuwingen toegepast en voldoet alles geheel aan de wensen en eisen des tijds. De koks hebben er mooi de ruimte en de gelegenheid om prachtige bistrogerechten te maken met een eigen twist!
Naast de keuken is de nieuwe spoel/afwaskeuken ingericht zodat dit deel is losgekoppeld van het keuken-gebeuren.
Aan de buitenruimte, inclusief terras, wordt voor nu nog niets veranderd, dat zal in de komende winterperiode gebeuren ter voorbereiding op het voorjaar.
Michael Spikker en zijn team heten u van harte welkom om te komen genieten van hun gastvrijheid!