Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

YourTravel Annemarie, persoonlijk reisadviseur in Lettele, Bathmen en omgeving

LETTELE – Een vakantie boeken bij Annemarie Verwoolde-Duteweert staat voor onbezorgd op reis gaan. Want als persoonlijk reisadviseur regelt zij de vakantiereis van A tot Z, is zij bij calamiteiten 24 uur per dag bereikbaar en informeert zij ook bij uw thuiskomst hoe u de vakantie heeft ervaren.“Persoonlijke service betekent dat ik bij de mensen thuis kom op een tijdstip dat het hen schikt, zodat we gezamenlijk in alle rust de reiswensen kunnen doorspreken. Ik bezorg de tickets aan huis en vlak voor vertrek verzorg ik het online inchecken voor de vlucht. Al deze extra’s doe ik graag voor mijn klanten.”

Vanzelfsprekend maakt Annemarie een prijsvergelijk en daarnaast vergelijkt zij ook meteen de kwaliteit van de reis, waardoor u misschien net even betere vluchttijden of een mooiere kamer heeft. Al veel klanten hebben dit als prettig ervaren, omdat ze zo meer uit hun vakantie kunnen halen.

Bij Annemarie kunt u voor alle reizen terecht: zij boekt de reguliere zonvakanties uit de reisgidsen tot rondreizen naar de andere kant van de wereld. Van weekendjes weg tot expeditiecruises naar Antarctica of een boomhut in Costa Rica. Hierbij onderscheidt Annemarie zich in maatwerk. Ze inventariseert de wensen van de klant en stelt een passende vakantiereis samen. De mogelijkheden zijn immers ongekend met het gigantisch grote aanbod van YourTravel.

Dus wacht niet langer en ervaar de luxe: boek bij YourTravel agent Annemarie! Neem voor meer informatie contact op via 06-50285783, annemarie@yourtravel.nl of kijk op www.yourtravel.nl/annemarie