Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Zeumdertigste Lettelse Revue

LETTELE – “Het corona virus heeft ook ons mooie dorp Lettele in zijn greep. We houden ons uiteraard allemaal aan de aangescherpte maatregelen. Er zijn teveel corona besmettingen en de gezondheidszorg staat onder uiterst grote en zware druk. 
Er zijn geen sportwedstrijden meer, cafés en de Huskamer zijn dicht, de meeste activiteiten afgelast en we mogen nog amper thuis bezoek ontvangen. Gelukkig kan de jeugd nog naar school, naar de opvang en mag de jeugd nog trainen met het eigen team. Dat zijn een paar schaarse lichtpuntjes”, aldus Gerard Huis in ’t Veld van de Lettelse Revue.

Hi vervolgt: “Meestal, zo tegen eind oktober, krijgt u het eerste bericht over de revue. Hoe doen we het, hoe staan we er voor, wanneer start de kaartverkoop en wat is de nieuwe spraakmakende titel van de alweer zeumdertigste revue? Want de titel van vorig jaar “Hejternoa?” verdient een waardige opvolger.

Helaas: wij moeten u teleurstellen! Op dit moment kunnen we u nog geen nadere informatie geven. Dat is het slechte nieuws. Het goede nieuws is dat onze regering de Lettelse revue van grote maatschappelijke  en culturele waarde vindt voor Salland en omstreken. En er over nadenkt de Lettelse revue een bijzondere status te geven binnen de corona maatregelen. Het OMT is in deze om een advies gevraagd. Het laat zich aanzien dat dit advies eind oktober voorgelegd wordt aan de regering.

Zodra de regering een besluit heeft genomen, zullen we dat als revueclub direct aan u mededelen. Uit zeer betrouwbare bron is al uitgelekt dat dit besluit op 1 november wereldkundig gemaakt worden. Dus houdt de berichtgeving via social media, de Lettelse tamtam, de kerktelefoon, onze website www.revue-lettele.nl en www.lettele.nl en de mond-op-mond reclame in de gaten. Pardon: de mond-tot-mond reclame natuurlijk. Mond-op-mond is immers in deze coronatijd ten strengste verboden. Wij houden u op de hoogte! Wij wensen u sterkte in deze barre tijden en blijf gezond!”