Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Zon in de schoorsteen Lettele -Okkenbroek

LETTELE –OKKENBROEK – Zon, zon en nog eens zon, we hebben er een zomerlang van kunnen genieten en wie weet gaan we ook nog een mooie nazomer tegemoet.De mensen van de Zonnebloem afd. Lettele – Okkenbroek realiseren zich dat u op dit moment nog helemaal niet bezig bent met Sinterklaas, maar zij denken al vooruit.

Al jarenlang verrassen de Pieten de gasten van de Zonnebloem op 5 december met een bezoekje. Een klein cadeautje hoort daar bij. Het gaat om een kleine attentie of een nuttig cadeautje van € 5,00 à €6,00. Een gedichtje erbij en een leuke verpakking worden altijd zeer gewaardeerd!

Dit kan het bestuur niet alleen voor elkaar krijgen en daarom vragen zij uw hulp. Zou u ook dit jaar (weer) een pakje willen maken voor iemand dan kunt u zich opgeven vóór 1 november (zet het vast in uw agenda) bij Anneke Bijsterveld tel. 551376 of mail t.bijsterveld2@kpnplanet.nl of José Gr. Koerkamp tel. 551524 of josegrootkoerkamp@hotmail.com

U krijgt een naam doorgegeven van iemand die u kunt verrassen. Men zorgt er dan voor dat de Pieten het op 5 december bezorgen.