Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Zondag 5 juni, 11.00 uur:

het jaarlijkse

Pater Jan Brinkhofconcert

LETTELE – Bij Koninklijk Besluit werd Pater Jan afgelopen jaar benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Burgemeester Andries Heidema reikte toen, namens Zijne Majesteit de Koning, de onderscheidingstekens uit.

Pater Jan Brinkhof is nu ruim 40 jaar werkzaam in Zuid-Amerika, waarvan ruim 25 jaar in de deelgemeente Comas, Lima, Peru.

Ook dit jaar wordt er een benefietconcert gegeven, waarvan de volledige opbrengst direct naar Pater Jan wordt overgemaakt. Dus ook de kosten van de bloemen die normaliter dirigent Bert Sleumer krijgt en uiteraard de opbrengst van de ‘stille collecte’ met de metalen koffiepot van De Koerkamp.

Het Pater Jan Brinkhofconcert wordt ook dit jaar bij droog weer in de open lucht gegeven, in het groen. Op het terras van het meest sfeervolle dorpsrestaurant aan de Sallandroute: De Koerkamp. En als het regent, maar daar gaat men niet van uit, dan gaat iedereen gewoon naar binnen.

Op de website www.fanfare-beatrix.nl vind je de laatste informatie van de muziekvereniging van Lettele en Okkenbroek. Onder de knop agenda vind je de ‘Muziekagenda’ voor 2016. Noteer vast de belangrijkste activiteiten in jouw agenda, zoals bijvoorbeeld het najaarsconcert.