Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Kom naar de Badkamer Inspiratie Dagen bij Sanidrõme Fleming in Lochem

LOCHEM – Bent u op zoek naar een nieuwe badkamer? En kunt u daarbij nog wel wat hulp gebruiken? Kom dan naar de Badkamer Inspiratie Dagen bij Sanidrõme Fleming (Achterstraat 13-19 in Lochem), die voor het vijfde jaar gehouden worden. Dit jaar van vrijdag 7 april tot en met zondag 9 april.

‘Inspiratie’ is een weekend lang hét toverwoord bij Sanidrõme Fleming. Kom langs en beleef de sfeervolle showroom, test producten uit, doe inspiratie op en laat u uitgebreid informeren over wat Sanidrõme Fleming voor u kan betekenen. Uiteraard onder het genot van een lekker hapje en drankje!

Als specialist in het adviseren, ontwerpen, leveren én installeren van badkamers, tegelwerken en installatiewerken presenteert Sanidrõme Fleming haar inspirerende showroom met complete badkameropstellingen en een uitgebreid assortiment sanitair en tegels.

Tijdens de Badkamer Inspiratie Dagen is de showroom als volgt geopend: vrijdag 7 april van 09.00 tot 18.00 uur, zaterdag 8 april van 09.00 tot 16.00 uur en zondag 9 april van 12.00 tot 16.00 uur. Ga voor het complete programma en speciale acties naar www.sanidrome.nl/fleming. Bezoekers van de inspiratiedagen ontvangen ook nog eens een leuke goodiebag!