Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Leukste zwemlessen

in De Beemd Lochem

leukste-zwemlessen

LOCHEM – De Beemd en zwemles, twee begrippen die onafscheidelijk met elkaar verbonden zijn. Leuke, veilige en goede zwemlessen. Dat is waar men al jaren ervaring in heeft. Honderden kinderen behalen ieder jaar hun A, B en C-zwemdiploma in De Beemd.

Kinderen kunnen vanaf 4 jaar worden opgegeven, waarbij u uw voorkeursdag kunt aangeven. Zes dagen per week worden er zwemlessen aangeboden. De Beemd biedt zwemles op maat met veel persoonlijke aandacht voor uw kind. Zo begeleidt de zweminstructeur uw kind vanuit het water. Ieder kind lest op zijn eigen niveau door de mogelijkheid van individuele doorstroming. De Beemd lest in kleine lesgroepen van maximaal 9 kinderen. Iedere maand wordt er afgezwommen voor het A- en B-diploma in het eigen, vertrouwde grote zwembad. Zo hoeft u nooit lang te wachten op het binnenhalen van het diploma! Mist u een les? Bij De Beemd kunt u de les altijd inhalen. De ervaring leert dat het belangrijk is om naast de lessen, veel te blijven oefenen. Daarom mag uw kind op vertoon van een geldige leskaart altijd gratis komen oefenen (onder begeleiding van een volwassene) tijdens de uren recreatief zwemmen!

Voor meer informatie kunt u altijd een keer langskomen bij het zwembad of neem een kijkje op www.zwembaddebeemd.nl Hier vindt u niet alleen de 14-voordelen van lessen bij De Beemd, maar ook een informatiefilmpje over de zwemlessen.