Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

22e Tentfeest Loo-Bathmen met openingstour van Bökkers!

LOO-BATHMEN – Op zaterdagavond 14 maart verwelkomt Loo-Bathmen Bökkers met hun openingstour ‘De bieno doof ervaring’, wat een ouderwets gezellig en warm feest belooft te worden. Nadat men eerder jarenlang de openingstour van ‘Jovink en de Voederbietels’ mocht ontvangen, is het nu de eer aan Bökkers om in hun voetsporen te treden en de aftrap te verrichten voor een nieuw tentfeestseizoen!Met de verschillende hits zoals ‘Annie uut de bochte’, ‘Marattamottamotta’, ‘Jezus’ en ‘Iederene hef een reden’ kan iedereen heerlijk meezingen en meefeesten, maar er zullen ook nieuwe nummers ten gehore worden gebracht.

De stemming wordt alvast flink op gang gebracht door de band ‘Old Ni-js’ die o.a. nummers van ‘Boh Foi Toch’ en ‘Normaal’ ten gehore zullen brengen, ook niet mis natuurlijk. Ook zal de band ‘The Green Monkeys’ op het toneel in Loo-Bathmen verschijnen. Zij zullen een breed repertoire modernere nummers ten gehore brengen ondergedompeld in een eigen sausje.

De drankjes en de inwendige mens zullen ook niet worden vergeten, dus dat belooft een geweldige avond te worden die je natuurlijk niet wilt missen. Tickets voor deze avond zijn te bestellen via www.bokkersband.nl of verkrijgbaar aan de kassa in de tent. Kom op tijd, zo blijft er nog weinig over dat je mis kan gaan op deze legendarische avond en kun je genieten van de eerste en laatste klanken in de feesttent aan de Baarhorsterdijk in Loo!