Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Na 28 jaar neemt juf Dineke afscheid van ‘haar’ peuters

Receptie Dineke Smit Looschool 25 april 19.00 – 21.00 uur

LOO-BATHMEN – Op 25 april neemt ‘juf Dineke’ afscheid van het peuterwerk in Loo. De dag staat in het teken van afscheid met de peuters, ’s avonds is er van 19.00 tot 21.00 uur gelegenheid voor (oud)leerlingen, (oud)collega’s, ouders en andere belangstellenden om Dineke de hand te schudden en een zonnige toekomst te wensen.Dineke Smit heeft er ruim 28 jaar opzitten in het peuterwerk. Zij stond aan de wieg van de allereerste peuterspeelzaal in Loo, toen ouders nog zelf meedraaiden om het peuterspelen mogelijk te maken.

In bijna drie decennia heeft Dineke veel veranderingen meegemaakt, van peuterspelen tot het huidige peuterwerk en van jaren met heel véél peuters tot de huidige, kleinere groep. Tegenwoordig is er nauwe samenwerking met de onderbouw van de Looschool, voor een soepele overgang van peuterwerk naar basisschool.

Nu gaat Dineke van haar welverdiende (pre)pensioen genieten. Op haar laatste werkdag neemt zij afscheid van de peuters en leerlingen Looschool van nu én ’s avonds van de peuters van ‘toen’. Wie Dineke wil komen uitzwaaien is van harte welkom op de Looschool aan de Bettinkdijk 1 in Loo, op maandag 25 april van 19.00 tot 21.00 uur.