Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Boekenweek: opa’s en oma’s

op de Looschool

grootouders-weer-even

Grootouders weer even in de schoolbanken

LOO-BATHMEN – ‘Voor altijd jong’ was het thema van de Kinderboekenweek. Op de Looschool konden alle opa’s en oma’s van de leerlingen zich inderdaad weer even jong voelen! Zij zaten in de schoolbanken op woensdag 12 oktober.De Looschool geeft tegenwoordig heel ander onderwijs dan de opa’s en oma’s van de leerlingen zelf ooit kregen. Daarom was het extra leuk dat zij een kijkje konden nemen in de school van nu.

 

Onderwijs van nu bekijken

Opa’s en oma’s konden tijdens de Kinderboekenweek kennismaken met Teamonderwijs op Maat. Dit onderwijsconcept zet talent centraal, zowel van leerlingen als leerkrachten. Die kunnen zich specialiseren in één of een aantal vakken; dat zorgt voor veel verdieping.

 

Activiteiten

Op woensdag kwamen grootouders ’s ochtends naar school voor een gezellige ontvangst met koffie en iets lekkers. Daarna was het werken geblazen: opa’s en oma’s lazen hun kleinkinderen voor uit hun favoriete boek. Ook bewonderden zij het ingestudeerde dansje en luisterden naar verhalen die kinderen hadden geschreven. In de bovenbouw was ook nog een spannende voorleeswedstrijd te beluisteren.